נפיחות בבטן התחתונה צד שמאל

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

30/04/2023 | 20:50 | מאת: ענבל 21

שלום, אני בת 22, בריאה בדר"כ; נוטלת גלולות יאז פלוס קרוב לשנתיים שלשום שמתי לב שהבטן התחתונה שלי נפוחה אך רק בצד שמאל כמו גוש כזה או בליטה. אני לא במחזור וגם לא אמורה לקבל. לפעמים מרגישה שם קצת תחושת לחץ לאחר ארוחות. יציאות תקינות.. בדיקת שתן תקינה.. המראה הגושי הזה די מטריד אותי מה כדאי לעשות בנושא?

היי ענבל, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לבעיות של גזים ונפיחות. בכל מקרה הכתובת המתאימה היא בתור התחלה רופא המשפחה שלך אשר במידת הצורך יפנה אותך לבירור המתאים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות