גזים ופצעים באזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

23/04/2023 | 00:00 | מאת: בן שאול

בחודשים האחרונים אני סובל מגזים מרובים ופצעים באזור פי הטבעת. האם גזים יכולים לגרום לפצעים? באיזה טפול עדיף להתחיל, נטורופתיה או פודמאק? תודה.

שלום רב, גזים כשלעצמם לא גורמים לפצעים. באשר לטיפול המועדף, תמיד נכון להתחיל מבירור רפואי. מעבר לכך אני דיאטנית קלינית ולכן באופן טבעי ההמלצה שלי תהיה בהתאם. יש לי ניסיון מעולה עם דיאטה דלת פודמאפ גם בהיבט של גזים. הייתרונות של דיאטה דלת פודמאפ הם שמצד אחד רואים הטבה מהירה ומצד שני לא נשארים על תפריט מצומצמת אלא מרחיבים את התפריט בצורה מבוקרת על מנת לבדוק מאיזה גורם או גורמים יש להימנע. אתה מוזמן לקרוא יותר על הדיאטה ועל אופן הביצוע שלה באתר שלי. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות