פנייה לאורלי ממני אייל

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

30/11/2022 | 21:33 | מאת: אייל

שלום י !! כאמור נוטל תרופות פסיכאטריות ..>> בחודשים האחרונים הומלץ לי עיי רופא גסטרו ליטול נורמלקס שהשפיע פחות או יותר בשבועות האחרונים הפסיק לסייע והתחלתי ליטול סופר לס או תכשיר אחר שיגרום לי ליציאה אציין שאני רוב הזמן חושב וחש ממש בהרגשה את הקיבה כאילו שהיא "עובדת" ואיני ככ בטוח באם זה מהתרופות ואיני יודע מה לעשות ולמי לפנות . אני נוטה להאמין שייש תכשירים נוספים ואשמח לקבבל כיוון ממך על שיפור מצבי . תודה אציין שמאוד אשמח לקבל הכוונה טובה ומועילה

אייל שלום, חסרים לי הרבה נתונים בשאלתך. יש כל מיני תוספים שעשויים לסייע לעצירות כמו בנפייבר או פסיליום. יחד עם זאת, לאור המורכבות של מצבך וההתייחסות שלך לקיבה, אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו לקבלת מענה מותאם אישית. יש רבדים שונים בהתייחסות למערכת העיכול ולא מדובר בתשובה אחת הנכונה לכולם. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות