נפיחות בניתוח וגזים כואבים ומסריחים

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

30/10/2022 | 04:13 | מאת: אורית

סובלת מנפיחות בלתי מוסברת וכאבי בטן חזקים עם גזים ,התקף שלוקח יממה בערך הבנתי שזה קשור לתזונה מפחדת לאכול כי כאשר נמנעת מאכילה הכי בריאה שאפשר מקבלת התקף , פיתחתי פחד לאכול כי הכאבים בטן חזקים וכואבים עד כדי חוסר תפקוד , אשמח לעצות / המלצות מה לעשות

אורית שלום, לצערי פחד מאכילה מאוד נפוץ במקרים כמו זה שאת מתארת. בתור התחלה אני ממליצה לך להתייעץ עם הרופא המטפל שלך או עם גסטרואנטרולוג. לאחר מכן בפירוש יש מקום לפנות לייעוץ תזונתי אצלי דיאטנית גסטרו. אחת הדיאטות שעשויה להתאים הינה דיאטה דלת פודמאפ. את מוזמנת לקרוא עליה יותר בהרחבה באתר שלי ולפנות לליווי מתאים. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות