כאבי בטן....????????

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

16/08/2022 | 22:27 | מאת: אשמח לעזרה

שלום רציתי בבקשה לדעת כבר שלושה ימים בערך שיש כאבי בטן ושלשולים. כאבי הבטן מגיעים לפעמים לכאב חזק כמו דקירות לכמה שניות וחולפים אך הבטן כל הזמן רגישה ביום הראשון היה חום בערך 38.2 וכרגע החום ירד האם יש צורך לגשת לבדיקה או שזה מחלה ויראלית שתחלוף בתוך כמה ימים??? תודה רבה!

שלום רב, הפורום אינו מהווה תחליף לבירור רפואי ואינו נותן אבחנות רפואיות. אני ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה שלך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות