עצירות מושכת שלא עוברת

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

02/07/2022 | 21:45 | מאת: הדסי

אני בת 25 כמה חודשים אני סובלת מעצירויות .יציאה אחרי יומיים בערך היא יציאה במאמץ . סובלת מנפיחות בבטן מכל דבר שאני אוכלת. נתנו לי נורמלקס וסיבים העצירות חולפת ליומיים ואז חוזרת. הייתי אצל רופא גסטרו שלא בדק אותי כלל ישר היפנה לקנולוסקופיה.אבל אני מפחדת מהבדיקה אשמח לדעת אם יש דרך אחרת לאבחן או לרפא את הבעיה כי אני סובלת ממנה .תודה

שלום רב, מטרת הפורום הינה לתת מענה תזונתי ולא רפואי. מצד אחד ניתן להמליץ על שינוי תזונתי שמכוון טיפול בעצירות אך מצד שני אני מבינה מדברייך (ובתשובה לשאלתך) שהגסטרואנטרולוג שהלכת אליו המליץ על ביצוע קולונוסקופיה שמטרתה לאבחן או לשלול בעיה רפואית. ייעוץ תזונתי אינו מהווה תחליף לבדיקה. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות