סוג של גזים לא נעימים

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

29/05/2022 | 12:04 | מאת: מיכל

שלום וברכה, בתקופה האחרונה החלו להיות לי רעשים מהאגן שהם לא גזים, זה נשמע כמו קרקורי בטן אבל מהאגן ואין לי על זה שליטה . בנוסף, משתדלת לאכול בריא, אני נמנעת מחלב ומגלוטן אך זה גם לא עוזר. מה אפשר לעשות כדי שזה יפסיק והאם יש סיבה לדאגה?

מיכל שלום, לא ברור משאלתך מה בדיוק הבעיה אלה את מתייחסת והאם היא מצריכה התאמות תזונתיות. אני ממליצה לך בתור התחלה לפנות לבירור רפואי ובמידת הצורך להתייעץ עם דיאטנית שתוכל לברר טוב יותר במה מדובר, להתרשם מהרגלי האכילה שלך ולתת לך המלצות בהתאם. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות