הפרעות אחרי אכילת שניצלים מוכנים מתוך אריזה

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

22/11/2021 | 12:14 | מאת: ברוך

שלום במשך כחודשיים קניתי ואכלתי מוצר זול שנקרא שניצל אמריקאי(באריזה כך שרק לחמם ולאכול). ביום אחד הייתי רעב ואכלתי שני שניצלים מתוך האריזה והרגשתי כובד בבטן. מאז אני מרגיש כובד בבטן כל הזמן ועליתי במשקל עוד 7 קג, כאשר יציאות שלי בשרותים בסדר ואני אוכל עד 6 בערב ובוודאי שהפסקתי לאכול את המוצר הזה האם זה אמור לחלוף? או שיש לי סיבה לדעגה?

ברוך שלום, על אף שאין ספק שמדובר במוצר פחות איכותי ומאוד מעובד, לא סביר שמוצר בודד ייצור נזק במערכת העיכול שלך. נשמע מכלליות שהרגלי האכילה שלך טעוני שיפור ואלה יכולים להשפיע על תחושת הכובד שאתה מתאר. מעבר לכך שאינני רואה הפסקת אכילה בשעה 6 בערב כפיתרון לבעייה. אם אתה מוטרד, אתה יכול להתייעץ עם רופא משפחה. מעבר לכך נראה שיש מקום להתייעץ עם דיאטנית אשר תוכל לסייע לך לרדת במשקל, להקל על התחושה הבטנית ולוודא שאתה אוכל מאוזן. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות