חיידק בקיבה יוצאים ממנו ???

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

19/10/2021 | 21:32 | מאת: אייל

שלום רב !! מתברר שייש לי חיידק האליקובקטר הרופא המליץ טיפול באנטיביוטיקה אך סירבתי ופניתי לנטורפט שאמר לי והביא לי כמובן בתשלום צמחי מרפא וכל מיני תוספי מזון אציין שהעצירות עדיין קיימת והנטורפט אמר שזה טיפול כ 3 חודשים מה דעתכם בנידון ? אשמח לתגובות תודה

אייל שלום, הטיפול המקובל בחיידק הינו טיפול אנטיביוטי. במצבים אלה מטרת הטיפול התזונתי הוא להקל על תסמיני מערכת העיכול השונים אך לא מדובר במיגור תזונתי של החיידק עצמו. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

30/10/2021 | 23:51 | מאת: אייל

שלום אורלי !! מנסיונך באם אתחיל טיפול באנטיביוטיקה החיידק יעזוב אותי ?? כי לצערי שמעתי שזה לא ממש עוזר לכולם . תודה על תגובתך שבוע טוב

אייל שלום, אמנם הטיפול לא עוזר לכולם אך הוא עדיין עוזר למרבית האנשים ונחשב לטיפול יעיל. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות