למה אני משלשל כבר חודשיים רצוף?

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

28/09/2021 | 12:59 | מאת: בובי שמורדה

היי, כבר חודשיים שלמים שאני רק משלשל ללא קקי מוצק וקשיח אחד. חשוב לציין שאני אוכל המבורגר פעמיים-שלוש בשבוע, הודי עוד פעם אחת וגולדה גם מספר פעמים. האם זה באמת קשור לתזונה? אם כן, מה עליי לאכול כדי שייצא לי קקי קשיח? תודה מראש, בובי

שלום רב, אמנם כל אותם המאכלים שציינת יכולים לגרום לשלשול, אך אני מניחה שנהגת לאכול אותם גם בעבר והתגובה היתה שונה. בתור התחלה תמיד נכון להתייחץ עם רופא המשפחה. מעבר לכך אתה יכול לתקופה מסוימת לנסות ולהימנע ממאכלים שומניים או מתובלים במיוחד, לצמצם צריכת פירות וירקות ולהימנע ממוצרי חלב ניגרים כמו חלב וגלידה. במידה ואין שיפור אני ממליצה לך לפנות גם דיאטנית לקבלת הנחיות מותאמות אישית. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות