חוקן????????🤢🤥🧠😌😌😌

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

04/09/2021 | 21:22 | מאת: תמר

שלום וברכה!!!! רציתי לשאול אני סובלת מדיי פעם מעצירות קשה האם אני יכולה לעשות חוקן בעצמי ? ואיך בדיוק עושים? ומה התדירות??? תודה רבה תמר

תמר שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי. את מוזמנת להתייעץ עם רופא בעניין חוקנים. בכל מקרה במידה ואת נוהגת לסבול מעצירות הייתי ממליצה לך למצוא את מקור הבעיה ולא לחפש פתרונות בזק לטיפול בה. אני בטוחה שרופא משפחה כמו גם דיאטנית גסטרו יוכלו לסייע לך בכך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות