מה לקחת נגד עצירות קשה ?

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

04/08/2021 | 23:02 | מאת: א

שלום רב,בת 50,מזה 3 שנים המון בדיקות ובעיות בריאות החל מהחמרת כאב גב תחתון שכמות נימול ברגל המון הדמיות ברקע מעקה גסטרו שנים עצירות קשה כרונית שנים רבות מעי רוחבי רחב מאד התגלה גם כנראה הוא מ לידה,שנים לאחר אכילה לחץ בסרעפת המעי מונח גם מתחת לסרעפת מעל לכבד ולא מתחתיו,התגלתה לי מעט נחושת מוגברת 160 שהגג 140 ברור היה תקין אך אנע בכל זאת לא רגועה עם עניין האוכל נזהרת מאד לא לאכול מה שעם המון נחושת ,לא נחתנה לי הנחיעה אמרו לי לא חבדוק יותר נחושת במכון כבד ואננ בתחושת נפנוף.רזיתי מ 47 ל40 בשלטש שנים אלו לא עולה.פוליפ גם בכיס מרה מעקב.תחושת שריפה בגרון שאובחנה כמו רפלוקס למרות שאוכל לא עולה לי מקבלת פמוטידין שש שנים .המון גזים כל הדמייה רואים אותי מלאה ממש.לוקחת 3 שנים לקסין טבעי היחיד שעוזר לי להתפנות. מבקשת לדעת הלקסין מכיל פרות יבשים צמחים נאמר לי כי מכיל מעט נחושת פוחדת מאד שהוא הסיבה לעלייה מה דעתך.נאמרו לי תשובות שונות לגבי הכמות. לוקחת 1 ביומיים שלושה. מה לעשות עםהנחושת?אני קוראת טבלה שעש באינטרנט אף אחד לא מכוון אותי מצידם אין לי מחלת וילסון.אבל למה בכל זאת יצא לי 160, 153??מה אני יכולה לקחת במקום לקסין שלא יהעה בו נחושת כלל?כל שאר הדברים לא עזרו ,לקסעדין זה כימי ולא בשביל כלהחיים ועושהלי כאב.תודה מראש

05/08/2021 | 23:48 | מאת: א

היום נודע לי כי הלקסין מכיל מרכיבים מסוכנים של הורדת אשלגן וסיכוי לדמם.מאד נלחצתי .אשלגן תקין תמיד חוץ מלפני דנתיים בהכנה לקולנו התעלפתי ובמיון אשלגן היה נמוך ודידימר גבוה מה שמעיד על קריש עשו סיטי חזה תקין ושללו תסחיף.אמרו שהכל קשור לתהליך צום שלשולין ועילפון.האן יש קשר ללקסין??מה מציעה בצקום כלום לא עזר לי חוץ מהכדור הזה להתפנות

שלום רב, נשמע שמצבך מצריך התייחסות פרטנית מעמיקה ולא מענה במסגרת פורום. אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא ודיאטנית לקבלת מענה מותאם אישית. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות