דם בצואה ?

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

26/05/2021 | 18:49 | מאת: אנונימית

שלום, כבר במשך כמה חודשים שאני שמה לב שלאחר שאני עושה צרכים , אני רואה באסלה מן צבע אדום שמתנדף מהצואה. היום אחרי שהייתי בשירותי שמתי לב גם לכתמים כהים על הצואה ושוב גם המבע האדום שמתנדף.  אני חוששת שאולי יש לי דימום במערכת העיכול אבל משום מה לא כואבת לי הבטן בכלל והכל מרגיש כרגיל. תחילה חשבתי אולי זה נגרם מסלק שאני אוכלת , אבל גם כשאני לא אוכלת סלק זה קורה. האם יש לי ממה לחשוש? ולאיזה סוג רופא יש לפנות בעניין הזה?

שלום רב, אני ממליצה לך תחילה לפנות לרופא המשפחה שלך ובמידת הצורך לבצע המשך בירור אצל גסטרואנטרולוג. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות