גזים בריח מתאן אינסןפיים

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

11/02/2021 | 16:50 | מאת: קלרה

שלום סובלת מגזים אינסופיים בריח רע ברגע ששותה שלוק מים או משהו נוזלי מיואשת מאד לא קשור באוכל הרופאים לא יודעים איך לעזור אני כולי מסריחה לא יכולה לצאת מהבית צורב לי בפיסורה בפי הטבעת בוולווה הגזים קשים מלאים מתאן כנראה לא קשורים ביציאה מה ניתן לעשות? מיואשת לגמרי יש לי בעיות עיכול גם כן כאבים בקיבה ברום הבטן בבית החזה יש לי התיבשות חוסא רוק יובש קשה בשפתיים בפה כל שיניי כואבות גם באף בעיניים בכל העור בגופי יש יובש יש קולות של מים מהבטן לעתים כאבים במעיים אין לי חיים מה אעשה?ניסיתי צמחיי מרפא לא עוזרים כל הזמן מר וחמוץ לי בפה כי אין לי רוק

קלרה שלום, את מתארת בשאלתך הרבה מאוד דברים וכמובן שבמצב זה לא נותן לתת ייעוץ נקודתי של איזה שינוי תזונתי נכון לעשות. אני ממליצה לך תחילה להשלים בירור רפואי מתאים ולאחר מכן, במידת הצורך לפנות לייעוץ עם דיאטנית גסטרו לקבלת התייחסות מותאמת אישית. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות