גזים אינסופייים בריח רע

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

07/02/2021 | 14:40 | מאת: קלרה

שלום לך אני סובלת מגזים אינסופיים בריח רע אפילו שתית שלוק מים גורמת לגזים לטעם רע בפה כי אין לי גם רוק בפה יש תחושת מלאות האוכל והמים מתקשים לרדת וגורמים לכאבים קשים במעיים בקיבה בגב יש לי עצירות קשה מאד לוקחת נורמלקס שעושה לי רע צואה צהובה רכה צפה בעיה בבפיגת שומנים לא עוזרים אנזימי עכול וגם גזים x לא עוזר גם פרוביוטיקה לא עוזרת וגם לא סותריי חומצה

קלרה שלום, את מתארת בשאלתך הרבה מאוד דברים וכמובן שבמצב זה לא נותן לתת ייעוץ נקודתי של איזה שינוי תזונתי נכון לעשות. אני ממליצה לך תחילה להשלים בירור רפואי מתאים ולאחר מכן, במידת הצורך לפנות לייעוץ עם דיאטנית גסטרו לקבלת התייחסות מותאמת אישית. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות