שלום לגברת הנכבדת אני בן 35

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

22/10/2020 | 10:21 | מאת: מתן

יש לי מעיי רגיז. שמתי לב בחודש האחרון התחלתי לאכל יותר בריא. סלט רגיל. תמרים אגוזים. דגים. יותר הליכה. אבל מאז הכאבי בטן החמירו גזים בלי הפסקה. אז נגזר עלי לאכל לא בריא בשביל שלא יהיה לי הרב בטן? אני לא יודע מה לעשות. בנוסף גילתי שיש לי כבד שומני בדרגה קלה

מתן שלום, בריא ולא בריא הם מונחים יחסיים. אין זה אומר שעל מנת להקל על תסמיני המעי הרגיש שלך עליך להימנע ממאכלים בריאים וגם לא הייתי רוצה שתמנע ממאכלים שלא לצורך. ההתייחסות התזונתית למעי רגיש היא מאוד מסודרת ומובנית. המטרה שלך היא לזהות אילו גורמים באמת מהווים בעיה ולסגל הרגלי אכילה בריאים ומאוזנים תוך התייחסות לגורמים אלה. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו שתוכל לסייע לך בתהליך ובמקביל לשפר את מצב הכבד השומני שלך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות