יש לי בעיה מוזרה ומצחיקה, בדרך כלל שיש לי גזים הם בלי ריח, בשבועיים ה

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

25/05/2020 | 07:20 | מאת: נועם רהב

יש לי בעיה מוזרה ומצחיקה, בדרך כלל שיש לי גזים הם בלי ריח, בשבועיים האחרונים כל איזה יומיים שלשה יש לי בין 100-150 נאדים ביום, עם ריח של פחם חריף, אין לי כאבים ואין כלום רק גזים, השאלה האם זה מסמל על בעיה כלשהי? או שזה פשוט משהו שיחלוף?

נועם שלום, אמנם יש לתזונה השפעה על מערכת העיכול בכלל וייצור גזים בפרט, אך לפני ההתייחסות התזונתית נראה לי נכון בראש ובראשונה לפנות לרופא להתייעצות. לאחר מכן תוכל להתייעץ גם עם דיאטנית גסטרו בנוגע להתאמות תזונתיות שיקלו על מצבך. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות