2 דקות אחרי פלוץ.. יש בועות

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

14/05/2020 | 14:34 | מאת: אנונימי

שלום, שמתי לב שכל פעם כשאני מפליץ... 2 דקות או 5 דקות אחרי, אני מרגיש מספר בועות של גזים יוצאות מפי התבעת... האם זה נורמלי? למה זה קורה? זה מביך כי אם בתוך 5 הדקות האלה אני ליד אנשים, וזה קורה... אז לפעמים הם מריחים את זה...

שלום רב, מטרת הפורום הנה לתת מענה תזונתי לגזים ונפיחויות. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לרופא המשפחה המטפל בך. יחד עם זאת אם אתה סובל מריבוי גזים יש מקום להתייעץ גם עם דיאטנית גסטרו על מנת לצמצם או למנוע (במידת האפשר) את יצירת הגזים במערכת העיכול. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות