נפיחות בטן בערבים בלבד

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

14/08/2019 | 00:03 | מאת: שרית

כבר תקופה ארוכה אני מתעוררת עם בטן שטוחה והחל מסביבות הצהריים הבטן גדלה כאשר השיא הוא בערב. התופעה לא מלווה בכאבים. אני לא אוכלת כמויות גדולות של מזון בארוחות ואוכלת בריא.

שרית שלום, אכילה מכל סוג גורמת לבטן להתנפח ולכן זה לא מפתיע שדווקא בבוקר הבטן שלך שטוחה. יחד עם זאת, מעבר לגודל הארוחה, מזונות מסוימים עשויים לנפח את הבטן יותר מאחרים לדוגמה קטניות, פירות וירקות אשר יכולים בפירוש להיכלל בהגדרה שלך של "אוכלת בריא". במידה והדבר מציק לך את יכולה לפנות לדיאטנית ולראות כיצד ניתן לבחור או לחלק את המזונות אחרת על מנת למנוע נפיחות יתרה ובו זמנית לשמור ככל שניתן על תפריט בריא ומאוזן. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות