שריר לא רפוי בבטן ונפיחות

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

09/05/2019 | 23:07 | מאת: דנה

שלום סובלת מנפיחות בטן וגזים מזה ארבע שנים סבלתי מחיידק בקיבה ודלקת קיבה מאז הגזים והנפיחות לא נעלמת הרופא איבחן שיש לי שריר לא רפוי בבטן האם יכול להיות שזאת הסיבה לנפיחות בטן?כי כבר מזמן טיפלתי בחיידק באנטיביוטיקה ונכחד

דנה שלום, יכולות להיות סיבות רבות לנפיחות בבטן. בהקשר הרפואי אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא המשפחה שלך. בהקשר התזונתי ניתן לבחון האם האכילה שלך מעודדת יצירת גזים במערכת העיכול. לדוגמה אם יש פערים גדולים בין ארוחות, אם התזונה שלך עשירה במיוחד בסיבים תזונתיים, אם את נוהגת לאכול מסטיקים ועוד. לשם בחינה מעמיקה יותר של תפקיד התזונה בנפיחות הבטנית אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות