הרניה בבטן ונפיחות בטן

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

16/04/2019 | 06:13 | מאת: לילי

שלום לפני שלוש שנים היה לי חיידק בקיבה גרם לדלקת טופלתי דרך אנטיביוטיקה וכדורי סותרי חומצה והחיידק נעלם אז יש לי נפיחות בטן לאחר כל ארוחה הרופא אומר שיש לי מעי רגיז בנוסף יש לי הרניה בבטן בקע שבולט קצת בצד השמאלי של הבטן התחתונה האם הרניה יכול לגרום לנפיחות בטן וגזים?

לילי שלום, אין קשר בין הרניה לבין יצירה של גזים במערכת העיכול. יחד עם זאת, ייתכן ובעקבות ההרניה המצב יותר גלוי לעיין ועל כן מטריד אותך יותר. הייתי ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו על מנת לבדוק אילו שינויים תזונתיים ניתן לבצע בהרגלי האכילה שלך על מנת להטיב עם מצבך ולצמצם את אותה הנפיחות. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות