שאלה בנושא.

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

15/08/2018 | 15:38 | מאת: גיא.

שלום רב, ברצוני לשאול מהי הסיבה לכך שחולי דלקות מעיים (במיוחד בתסיסה, אבל לא רק), סובלים באופן תמידי מבטן נפוכה ותפוחה באופן קבוע, ומחוסר התרקנות מלא (עשיית צרכים מקוטע לא רציף). תודה מראש על תשובתך.

גאי שלום, בכל הנוגע למחלות מעי דלקתיות, קיימת שונות גדולה הן באופי המחלה והן בסימפטומים שלה. לא כל מי שסובל ממחלת מעי דלקתית יסבול תמיד מבטן נפוחה או מהתרוקנות חלקית. מאותה סיבה אינני יכולה לומר מדוע זה המצב לגביך. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לגסטרואנטרולוג המטפל בך ולהתייעץ עם דיאטנית גסטרו בנוגע לשינויים אפשריים בתזונתך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות