גזים וכאבים חזקים בקשה תעזרי לי

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

11/12/2017 | 06:52 | מאת: גברת

הי אני בת 26 וכבר כמה חודשים אני סובלת מנפיחות מהבטן וכאבין חזקים אני יודעת שיש לי חור שחור גדול של גזים בבטן ולא משנה מה אני אוכלת אני סובלת הגיע מצב שבלילות אני בוכה לבעלי מכאבים ואני לא יודעת לבלוע כדורים ככה שהרופאים לא עוזרים לי הייתי כבר מאושפזת בכיפור ולא מצאו משהוא נוסף ועכשיו אני שוב בבירורים אצל רופא עם הפנייה לדייטנית סוף סוף. איך אפשר להוריד תכאב החזק? תודה מראש

שלום רב, בכל הנוגע לתזונה ובעיות מערכת העיכול השונות אין פתרון אחד שמתאים לכולם. על מנת לתת מענה אמתי יש לבחון לעומק את התנהגות האכילה והרגלי האכילה שלך ולראות אילו שינויים יש לבצע. ציינת בשאלתך שקיבל הפנייה לדיאטנית ואני מציעה לך לנצל הפניה זו על מנת לקבל מענה פרטני לבעייתך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות