בכל פעם שאני אוכלת אני נראית בחודש תשיעי

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

01/09/2017 | 07:34 | מאת: דנה

בכל פעם שאני אוכלת אני נראית בחודש תשיעי בכל פעם שאני אוכלת הבטן שלי מתנפחת לממדים של אישה בחודש תשיעי . כולם שואלים אותי מתי אני צפויה ללדת. זה ממש קשה. אני מרגישה שהבטן שלי הולכת להתפוצץ. איך אפשר לטפל בזה?

דנה שלום, באופן טבעי כאשר אוכלים הבטן מתנפחת במידת מה. ייתכן ואצלך מדובר בהתנפחות חריגה אך יכולות להיות לכך סיבות שונות לדוגמה: * אכילת ארוחה גדולה במיוחד. * פערים גדולים בין הארוחות שלך. * אכילה מרובה של ירקות ובמיוחד ירקות כמו קטניות וירקות אחרים כמו כרוב, כרובית וברוקולי, צנון, צנונית וקולורבי. * התזונה שומנית במיוחד. * שתייה מוגזת. * שרירי בטן חלשים באופן יחסי. אלה רק מספר דוגמאות להסברים אפשריים, אבל אם העניין מטריד אותך את יכולה לפנות לרופא ולדיאטנית לבדוק מה הסיבה לתופעה שאת מתארת. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www,orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות