ראייה באופן כללי בעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

17/12/2020 | 00:39 | מאת: קובי

שלום אני בן 34 רואה בסדר גמור הכול לאחרונה יש לי קושי בראייה מרחוק בלבד ורק מול מסך טלוויזיה בלבד תתמונה אני לא רואה חד ואם יש כתוביות אז אני רואה גם לא חד וקצת טשטוש האם במקרה כזה אני צריך משקפיים או עדשות ? או רק משקפיים לטלוויזיה ? ומה יכולה ליהות הסיבה למה שתיארתי זה בזמן האחרון לפניכן זה לא היה לי ממה זה ? ואני נוטל כמעט שנתיים קלונקס 0.5 שכעת אני בהורדה מהכדורים האלו האם הכדורים האלו יכולים לגרום לתסמינים שתיארתי כאן ?

שלום רב, לצערי בכדי לענות על השאלות בנוגע למשקפי ראיה יש צורך בבדיקת רופא או אופטומטריסט. בהצלחה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים