פעילות אירובית והעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

12/12/2020 | 11:07 | מאת: טל

שלום ידוע שפעילות גופנית כגון ריצה הליכה שחייה וכול פעילות אירובית אחרת טובה ללב לכלי דם לנשימה ולגוף בכלל האם פעילות גופנית אירובית כמו ריצה טובה לעיניים ? לראייה ? ובכלל איך זה אם העיניים פעילויות כאלו ?

באופן כללי לאנשים בריאים פעילות גופנית מתונה ומותאמת היא בהחלט דבר חיובי. כמובן שכל דבר לגופו, אם יש שאלה ספציפית במקרים בהם העין אינה בריאה או לאחר ניתוח עיניים מומלץ להתייעץ עם רופא לפני עיסוק בפעילות.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים