חוסר דופמין ובעיות ראיה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

10/12/2020 | 11:43 | מאת: דוד

שלום רב בעיקבות מאמר שראיתי בנושא דופמין בעיניים.הייתי רוצא לשאול על מקרים של צעירים שמעמיסים על עצמם עומס לימודים או מכורים למסכי מחשב שעות ארוכות והם סובלים מכאבי ראש ועיניים וקוצר ראיה האם יש לזה קשר בשחיקת הדופמין? האם יש לכם נסיון בבעיות כאלה? האם ירידה בדופמין משפיע עם בריאות העיינים? והאם חשיפה של שעה וחצי ביום לשמש עוזרת לזה ? או טיפול אחר

שלום רב, דופאמין משחק תפקיד מרכזי בתפקוד המוחי והראייתי מהעין ועד למוח. הקשר הישיר בין דופאמין לשינויים מבניים בעין עדיין נחקר.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים