גירוג בעין ימין וביקור בבית חולים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

15/09/2020 | 09:21 | מאת: חיילת מודאגת

שלום, הייתי אתמול המיון עם גירוד נוראי בעין, יש לי הרגשה שדוקרים אותי ושורטים אותה. רופא העיניים בדק הכל ואמר שהכל תקין, גם לחץ, גם הרחבת אישונים, מתחת לעפעף אין כלום אבל הוא לא רואה שום דבר. אמר שזו בעיה נוירולוגית. הייתי אצל ניורולוג באותו המיון וגם הוא אמר שהכל תקין אצלי וזה מיגרנה אבל תרופות נגד כאבי מגרנה לא עושים כלום והעיין ממשיכה לגרד. אני אובדת עצות... מה לעשות?

שלום רב, גרד בעיניים יכול להגרם ממספר גורמים, אם את מרגישה שהמצב מחמיר או לא משתפר כדאי ללכת לבדיקה נוספת.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים