פלוטרס PVD והפרעה לאיכות החיים.

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

03/06/2020 | 13:46 | מאת: דני

אני באמת מיואש כבר, הפלוטרס הופיעו לי במרץ 2019 מאז עברתי לא מעט רופאי עיניים ובדיקות עיניים כולל OCT בו נראו פלוטרס גדולים ןבדיקות נוספות. כל הרופאים אןמרים לי תתרגל לזה - אני בחור בן שלושים, אני אמור להיות בשיא תפקודי שלי והפלוטרס האלה מפריעים לי לקרוא, ללמוד, לחוות את העולם. ביקשתי מהרופאים המלצה לניתוח שאיבת נוזל זגוגית העין והחלפתו - שזה נפוץ בעולם, אך כנראה רק ארץ הרופאים זהירים מדי ונמנעים להפנות אנשים לניתוח ויטרו. אני סובל. אני רוצה לקרוא ספר ולעבוד מול המחשב. מדוע הרופאים בארץ מבטלים את התלונות שלנו? האם ניתן למצוא בארץ רופא שיהיה מוכן להפנות אותי לניתוח נפוץ כל כך בכל העולם?

דני שלום, אני מצטער לשמוע שלא מצאת פתרון לבעייתך, אין ספק שפלואוטרס עשויים להיות מטרד קשה (אך יש לזכור שגם בניתוח ויטרקטומיה ישנם סיכונים). אני מציע לך לשמוע חוות דעת של המומחים של יחידת הרשתית במרכז רפואי רבין. רפואה שלמה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים