כאב ראש כאב עיניים חולשה ממש חזקה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

28/11/2019 | 19:58 | מאת: מורן

היי דוקטור אני בן 39 אני סובל יום יום כבר כמה חודשים מכאביי עיניים שמגיעים עם חולשה וכאביי ראש זה ממש הורס אותי ואת שיגרת היום יום שלי הלכתי לרופאת משפחה שלי כמה וכמה פעמים עשיתי בדיקות דם כמה פעמים הכל יצא תקין וגם עשיתי בדיקת עיניים הכל יצא תקין הרופאה שלי אומרת שיעבור לי אבל אני חי עם זה לא היא קשה לי ככה לעבור את היום אני סובל בבקשה אני רוצה לדעת מה יש לי נמאס לי אני רוצה לחזור לשגרת חיים נורמלית אני כל יום מפחד שמה זה שוב יגיע ויתקוף אותי בבקשה אשמח לעזרה

מורן שלום, במידה ובדיקת עיניים אכן תקינה ייתכן שכדאי לשקול להתייעץ עם נוירולוג שיוכל אולי לסייע במציאת מקור הבעיה. מקווה שתרגיש טוב יותר, בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים