גידול bcc על עפעף תחתון

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

31/01/2019 | 11:47 | מאת: רחל ר

שלום רב רציתי לשאול לגבי אמי בת 87. נמצא שיש לה גידול bcc על עפעף תחתון בעין.אנחנו אחרי ביופסיה עם התוצאה הנ"ל.הומלץ לה לעבור כריתה של הגידול בשיטת מוס,האם בבלינסון הכריתה נעשית בשיטת מוס.?והאם עושה זאת רופא מומחה לאקולופלסטיקה ,?? מודה מראש לתשובה מהירה הבת רחל

04/04/2019 | 09:50 | מאת: ד"ר אודי רייך

שלום רב, הניתוח מבוצע על ידי אוקולופלסטיקאי. מנסיוננו הרב שיטת מוס אינה מתאימה לעפעפיים ולצערנו ראינו לא מעט הישנויות בשיטה זאת באזור העפעף. אנו ממליצים לבצע את הניתוח עם בקרת שוליים בחתך קפוא.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים