בת 26 יש לי שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

30/01/2019 | 21:15 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 26 עם קוצר ראיה גבוה מאוד בשנה /שעברה המספר עלה כפליים וכרגע הוא מצב לא טוב גלל שהיה לי חורים ברשתית מפגות זה עוד יותר כמובן מסוכן מכל הבעיות האלה יש לי קרום על הרשתית שמזה יש לי קעור בעצב הראיה אם תעזרו לי אני אפפילו מעוניינת לשלשם לכם על זה כסף כשזה בעיה כשאני מגיע מהקופה אני מאוד אשמח תודה רבה

14/02/2019 | 08:12 | מאת: ד"ר אודי רייך

מחלות עיניים מפלגות לרוב לא מפסיקות לצערנו עם התבגרות האדם. עלייך לפנות למערך עיניים שיכיל את הטיפול הכוללני בך. את מוזמנת לפנות למרפאה נו לקביעת תור למרפאה רשתית וקרנית.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים