avm

דיון מתוך פורום  טיפול במחלות אבי העורקים (האאורטה)

04/08/2015 | 00:56 | מאת: שיר

לאחר שנה של ירידת המוגלובין וברזל חדים סחרחורות הקאות וחולשה אדירה.3 התקפי מלנה ואובדן הכרה.התגלה במבדיקת קפסולה avm-האם זה מסביר את הארועים...האם העובדה שהתחזקתי עם זריקות ברזל וכדורים.ופסק הדמם זו סיבה לא להבהל מהממצא.או שכדאי להוציא את הavmמהמעי...וכן האם כדאי בנוסף לגשת לנוירולוג.עקב העובדה שסובלת ממגרנות קשות והם קדמולהתקפי המלנה וכן והיו 3פעמים השנה אובדן ראיה ותחושה וזיהוי והכרה לאחר התקפי המלנה

19/08/2015 | 17:43 | מאת: ד"ר בשיר שיך-יוסף

שלום שיר, הפורום עוסק בנושאים שקשורים למחלות אבי העורקים. נא פני לפורום שעוסק בתחום הכירורגיה הכללית. בברכה, ד"ר בשיר שיך-יוסף

מנהל פורום טיפול במחלות אבי העורקים (האאורטה)