ניקוי אוזן עם דזורן

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

04/09/2015 | 15:17 | מאת: יוסי

שלום, אוזן ימין עם שמיעה ירודה ביותר לאחר שני ניתוחים לשחזור עור התוף לפני מעל ל-20 שנה, בבדיקה לאחר הניתוח נותר חור קטן. מאז משתדל להשאיר את האוזן יבשה. אחת לתקופה הולך לניקוי שעווה באוזן מכיוון שלא נפלטת לבד. כמו כן קיים טינטון קבוע (התרגלתי). עד לפני כשבועיים ללא בעיות מיוחדות. לאחר ניקוי ידני בעזרת מכשירים, הרופא רשם לי 2 טיפות דזורן פעמיים ביום למשך שבוע ולחזור לניקוי נוסף. לאחר ניקוי בשאיבה, נותרה הרגשה של נוזל בפנים האוזן, מדי פעם דקירות וכן ריח לא נעים בחלק החיצוני. מה מומלץ לעשות ? להמתין שיחלוף או לפנות לטיפול ? תודה רבה

06/09/2015 | 04:26 | מאת: פרופ' יונה קרוננברג

יש לך דלקת באוזן ויש לפנות לבדיקה וניקוי. לא מומלץ להשתמש בטיפות דזורן באוזן עם נקב.

06/09/2015 | 21:44 | מאת: יוסי

תודה רבה.

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת