לחץ באוזן ימניתוסחרחורות

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

12/12/2020 | 16:16 | מאת: ענת

שלום אני מושתלת חד צידי שתל שבלול באוזן שמאלית כבדת שמיעה וראיה מלידה ,לאחרונה אני חשה סחרחורות בזמן שאני מרכיבה מכשיר שמיעה בצד ימין ותחושה היא שהשתל דוחה את מכשיר שמיעה עד שאני מסירה אותו סחרחורות פסקו.מה זה אומר? אשמח לקבל תשובה תודה.

יכולה להיות תופעה כזו של סחרחורת כתוצאה מחשיפה לרעשים ( טוליו ) ממליץ לך : 1. בדיקת רופא אא"ג , שעוסק בסחרחרות 2. בדיקת במכון שמיעה שעוקב אחרי ההשתלה שלך לבדוק את השתל והמכשירים

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת