טינטון צרצרים צפצופים

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

12/10/2020 | 01:27 | מאת: צחי לוי

שלום בן 28 לפני חודשיים וקצת החלמתי מנגיף הקורונה. מאז סובל מטינטון (טיניטוס) באוזניים. עשיתי בדיקה שמיעה Srt 15 Disc 96% ניקוי צרומן רופא א.א.ג , בסוף החודש יש לי בדיקה Bera. רציתי לשאול האם זה יעבור? מה כדאי לעשות?

חשוב לראות באם אין ליקוי שמיעה בתדרים הגבוהים . תופעת הטנטון מוכרת במחלת הקורונה, אומנם לא כל כך יש מידע לגבי אם זה יעלם ומתי

15/10/2020 | 04:11 | מאת: צחי

שלום תודה ד''ר רציתי עוד כמה שאלות בבקשה האם ב MRI מוח (ראש) רואים שבלול ואוזן פנימית תאי שערה ועצב? ובדיקה ב 2017 SRT 5DB לא היה טינטון. האם זה נחשב סוג של ירידה קלה בשמיעה? איך אני עובר בדיקת שמיעה לתדרים הגבוהים? האם מומלץ לקחת תוספי ויטמין B אבץ מגנזיום לשיפור השמיעה והטינטון? היום חודשיים וחצי אחרי החלמה עדיין סובל מטיניטוס

15/10/2020 | 04:55 | מאת: NOT_FOUND

אני מבולבל מאז החלמה מקורונה סליחה התוצאה באוגוסט 2020 של בדיקת שמיעה SRT 15 DISC 96% D.B 50 חשד לתנודתיות בשמיעה - - - - - טימפנומטריה אוזן ימין נפח ECV 0.68 אוזן שמאל נפח ECV 0.76

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת