כאבי תופת באוזניים מלווים בסחרחורות

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

07/08/2020 | 00:34 | מאת: סיגל

שלום דר" לפני שלושה ימים עשיתי ניקוי באוזן ימין כי היתה סתומה לאחר ניקוי אצל אף אוזן גרון בסיחם הפעולה קיבלתי סחרחורת נוראית והרופא הרים לי את הרגליים כשהגעתי הביתההתחילו סחרחורות נוראיות וכאבי תופת בשני האוזניים הכאבים הם ללא הפסקה כאילו מושכים לי את האוזננים וכאילו ירדתי מטוס הכאבים כל היום כבר 3 ימים מאז השטיפה הרופא טוען שזה לא מהשטיפה והאוזן תקינה והלכתי לבית חולים מהכאבים ששם גם אמרו שזה לא מהשטיפה והאוזן תקינה כאבים תופת.. וסחרחורות נתן לי כדור בשם סינופד מה עליי לעשות דוקטור???? 😭😭😭😭😭😭😭😭

באם נבדקת גם בבית חולים והבדיקה הייתה תקינה, סביר להניח שהאוזניים תקינות ואין טוראמה של התופית כתוצאה מהניקוי , פשוט צריך לעבור בדיקה ובירור של הסחרחרות והכאבים

12/08/2020 | 16:23 | מאת: סיגל

תודה על מענה עדיין 10 ימים עם לחץ מטורף באוזן מלווה בכאבים והרגשה של אוזניים סתומות כמו אחרי שחיה הכאבים 24 שעות הרגשה שהם סתומו. בוואקום לא סתןמות כאילו יש לי שעווה והכאבים... ממש נבדקתי שוב הכל תקין באוזן האים הכאבים שמלווים גם בסחרחורות לפעמים זה ממחלת הפיברומיאלרגיה שיש לי??????

12/08/2020 | 16:30 | מאת: סיגל

אלו בדיקות אעשה לכאבים?? ( ניורולוג) סובלת מכאבים עיצביים בכל מקום אחר בגוף האים גם שם בתוך האוזן יתכנח כאבים עיצביים כמו שהכל נסתם לי בלחצץ? 24 שעות? ולא נירדמת בלילה תודה רבה לך דר על המענה מחכה לתשובתך

12/08/2020 | 16:34 | מאת: סיגל

זה פשוט כאב 10 ימים מאז, השטיפהה 24 שעות יכול להיות שהמקום היתגרה מהשטיפה והגיב כך בשל מחלת הףיברומיאלרגיה אני בוכיה וכואבת כל היום אודה לתשובתך דר תודה לך.. 😭😭😭😭😭😭😭

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת