שנתיים שאני סובלת מסחרחורות חזקות

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

17/06/2020 | 14:59 | מאת: אלמוג

זה בהתקפים חזקים שמשביתים אותי. מרגישה כמו גלים בתוך הראש ועל כל הגוף.. ולאחרונה כבר כמה חודשים שיש לי התקף של סחרחורות ולחץ חזק בקרקפת וגם רועד לי הראש. עשיתי mri לראש לפני שנה הכל תקין,עשיתי בדיקות שמיעה בדיקות לשיווי משקל הכל יצא תקין. נתנו לי מספר כדורים לסחרחורות הכל לא עזר לי. כואב לי הראש, הראש רועד , האוזן השמאלית סתומה. למה כולם אומרים שהכל תקין ואני סובלת? מה עוד אפשר לעשות? 2 נוירולוגים ו3 אף אוזן גרון שללו דברים. אני בת 31 ולא מתאים לי הדבר הזה.

לצערי לא אוכל לעזור לך רק על סמך מה שכתוב, יש צורך בבדיקה מלאה ובדיקת כל המסמכים

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת