מה מעביר ורטיגו?? אני מיואשתתת

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

03/06/2020 | 00:09 | מאת: רחלי

לפני שנתיים חטפתי התקף ורטיגו עם סחרחורות חזקות שלא הרגשתי אף פעם..זה השבית אותי לכמעט חצי שנה.. כדורים ופיזיוטרפיהלא עזרו..במהלך השנתיים היו לי התקפים מידיי פעם קטנים..ששינו לי את השיגרה היומיומית. כשאני שוכבת מרגישה שהמיטה מתחתיי זזה, או שאני צפה על מים . וביום שבת האחרון קיבלתי שוב התקף יותר גרוע ויותר חריף.. מה יכול לעזור לי ולהעביר לי את זה אחת ולתמיד ..? אי אפשר לחיות עם זה. אף אוזן גרון, מומחה לסחרחורות ומי לא שכולם אומרים הכל תקין לקחת כדורים..אבל כדורים לא עוזרים מלא סוגים ניסתי.

צריך קודם לחפש מה סיבת הסחרחרות ורק אז נוכל לטפל בסיבה. כדורים יכולים להפחית את התלונות אבל חשוב לבדוק את הסיבה. האם ביצע בדיקות לברור סחרחרות ?

04/06/2020 | 23:33 | מאת: רחלי

כן בדיקות vng לשיווי משקל שמו לי משקפיים מיוחדות , עשו לי vemp הכל תקין.. למה ההרגשת שיוט כל הזמן בראש גם במנוחה

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת