כאב באוזניים ,שבא התקף של כאב זה רק באוזן אחד ,כאב שורף בלתי נסבל

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

17/04/2020 | 04:04 | מאת: רוסל ווליד

שלום אני סובלת מכאבים באוזניים יותר משנה וחצי הלכתי לרופא ובדק אותי לפני כמה חודשים אחרי שעברתי התקף של כאב חזק באוזניים ולא מצא כלום אחרי כמה חודשים הקאב נעלם ושוב חזר בעוצמה יותר חזקה ,כואב לי כל פעם בצד אחד באוזן הכאב כל כך חזק שמעיר אותי מתוך שינה ,מתחילה לצעוק ולבכות מכאב זה פשוט בלתי נסבל ושורף מאוד אין לי הסבר על כמה זה כואב אחרי שאני משנה את הצד שאני שוכבת בו על האוזן ,הכאב מתחיל לרדת בעוצמתו אשמח לתשובה ממך

אם בבדיקת אוזניים הבדיקה הייתה תקינה, וללא סמני דלקת יש לשלול מקורות אחרים של כאבים, כמו דלקת במפרק הסלת , או טרגימנל ניורלגיה ממליץ על המשך בירור

04/07/2020 | 22:20 | מאת: יעל

מרגישה ככה בדיוק כבר חמישה חודשים. לאיזה רופא הלכת בשביל לטפל בבעיה?

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת