כאב אוזניים לאחר בדיקה עם אוטוסקופ

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

15/05/2019 | 07:25 | מאת: מיכל

שלום ותודה, האם בדיקה שגרתית עם אוטוסקופ שקונוס שנראה לי ארוך עם אור בקצה לבדיקת האוזן יכולה לגרום נזק גם בטעות של רופא א.א.ג ? אולי מהטיית זווית ההכנסה או לפצוע את המקום או קריעת עוף התוף? לאחר הבדיקה האוזניים במיוחד שמאל כואב לי ממש גם כשאני מורידה את הראש. יש מצב שזה יכול לקרות בטעות? תודה על תשובתך הכנה.

עניתי לך כבר על השאלה הזו. הסיכוי שיהיה פצע או קרע בעור התוף מבדיקה אינו סביר כן יתכן פצע בתעלת המשע בכל מקרה נא לפנות לבדיקת רופא אא"ג חוזרת

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת