סחרחורות וטינטון שלא עובר

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

22/04/2019 | 20:15 | מאת: אלכס

שלום רב לפני כ-3 שבועות אישתי חוותה התקף סחרחורת שנמשך מספר דקות ולפני שבועיים עוד אחד. לפני כשבוע התווספו הציפצופים בשתי האוזניים כאשר בהתחלה זה היה סוג של התקף ולאחרונה הציפצןף נהיה קבוע. היינו אצל אא"ג שאמר שיש חשד למנייר והפנה אותה לבדיקות שמיעה ו-BERA. התאריך לבדיקה הינו תחילת יולי שזה עוד חודשים וחצי. האם יש משהו שאפשר לעשות בינתיים? האם המתנה לבדיקה (ללא טיפול) לא תחמיר את המצב? כרגע אישתי מקבלת בטאהיסטין אבל רופא משפחה הגביל את זה לעשרה ימים. תודה.

אכן יתכן ומדובר במחלת מנייר, יש צורך בביוצע בדיקת שמיעה התנהגותית ( אודיומטריה) לטעמי אין צורך בבדיקת BERA . באם יהיו עוד אירועים יש צורך בביצוע בדיקות נוספות על מנת לעזור באבחנה. בנתיים הייתי ממליץ לה על כלכה דלת מלח

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת