סינדרום אשר 1 B בגן MYO7A

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

07/08/2016 | 15:54 | מאת: יניב

בס"ד שלום רב, לצערי התגלה כי בני, בן ה 7 חודשים סובל מסינדרום אשר 1 B בגן MYO7A, (הוא בעל לקות שמיעה ברמה בינונית באוזן אחת, ובאוזן השניה, בינונית חמורה-לכיוון הבינוני) האם מוכר לכם מחקר או טיפול עתידי כנגד סינדרום זה?

25/08/2016 | 13:15 | מאת: ד"ר הדס נוימן

קיים מחקר קליני לגבי טיפול גנטי ב Ush1B, שמו ushstat של חברת Sanofi. המחקר הינו התחלתי (phase 1/2), מגייס חולים בני 18 ומעלה בפריז ובאורגון ארה''ב. עדיין לא פורסמו תוצאותיו. ניתן לקרוא לגביו באתר clinicsl trials. Gov. בתקווה שיניב תוצאות חיוביות. בברכה ד''ר הדס נוימן

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות