סיטי מח שחשף בעיה בעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

01/09/2020 | 17:26 | מאת: קורמן

שלום רב, ביצעתי סיטי מח, ולגבי העיניים נכתב בפענוח: "גלגלי עיניים מאורכים דו"צ, כנראה מיופיה גבוהה (=אבחון מדויק). העדשות מסויידות דו"צ". מה זה "עדשות מסויידות"?

07/09/2020 | 10:06 | מאת: ד"ר נוימן הדס

שלום רב, אין קשר לפורום זה. אין מדובר במונח מקובל ברפואת עיניים. יתכן והתכוונו לקטרקט. ניתן לפנות לרופא המפענח.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות