מחלת rp מסוג rod cone dystrophy

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

17/08/2019 | 17:36 | מאת: ראגב

שלום לך אני חולה במחלת rp מסוג ה-Rod Cone Dystrophy עשיתי בדקת ERG במכון מראה רמביים חיפה ואני מטופל אצל דקטור פאדל מרזוק אני רוצה לשאול האם יש תרופה למחלה שיש לי והאם יש תרופה מחוץ לישראל אני רוצה להגיע לבדקה אצלך מה מספר תלפון שלך והאם אני יכול לעשות נתוח בלזיר אני מקבל תרופה דקטור פישר מסוג opti- safe max 2 האם התרופה זאת עוזרת לעצור את המחלה והאם משבעה על מישי מעשן כי אני מעשן אני מבקש את עזרתך והלגיע אליך לבקור בבקשה תודה רבה

14/09/2019 | 13:41 | מאת: ד"ר נוימן הדס

שלום רב, אין עדיין תרופות יעילות לטיפול ב RP. חשוב מאד לקחת בדיקת דם על מנת לאפיין את הגן הגורם למחלה. המחקר הגנטי מתפתח מאד בשנים האחרונות. OPTISAFE היא תרופה המקובלת לטיפול במחלת רשתית מסוג AMD, ואינה טיפול מקובל ב RP. ניתן ליצור קשר בטלפון 03-3741603

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות