חדר כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/07/2001 | 15:25 | מאת: נועם

שלום, אני בן 16, שוקל 53~קילו, 1.66 מטר.. חשבתי לעשות מנוי למכון כושר אך אני חושש שזה יפגע הצמיחה שלי.. האם יש לי ממה לחשוש?

17/07/2001 | 21:50 | מאת: אדי מלמד

נועם, יש עלייך ללכת ולהירשם למכון כושר עם מדריכים מקצועיים אשר יתייחסו אלייך באופן רציני, יבנו לך תוכנית אימונים ואפילו תקבל יעוץ בנושא תזונה. כל שעליך לחשוש הוא שברגע שאתה מרגיש שאתה מבצע תרגיל מסויים אשר משפיע עלייך לרעה אסור לך להתבייש אלא לפנות למאמן ולשאול אותו על כך ועל כל שאלה שצצה לך בראש מפני שזהו תפקידם. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה