מכון כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/07/2001 | 18:36 | מאת: נירה

במכון כושר אני עובדת הרבנ במכשירים המיועדים לידים. לאחרונה פרקתי כתף. רציתי לדעת האם המכשירים לידים במכון כושר בריאים בכלל? האם אני צריכה לעשות הפסקה במכון כושר עד שהכאב יעבור לי או אני יכולה להמשיך להתאמן?

17/07/2001 | 22:26 | מאת: אדי מלמד

נירה, יש להבחין ראשית באיזו פריקה מדובר ומהי חומרתה, האם זו פריקה חוזרת ונשנית, האם זו פריקה צידית או קדמית, מה עם פסיותרפיה לנושא???. חובה עלייך להניע את שרירייך ולעשות פסיותרפיה בנושא ולאחר מכן חדר כושר באופן מבוקר ומודרך. תתייעצי עם האורטופד שלך מה את יכולה לבצע ובאיזו רמה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה