אימון בחדר כושר
דיון מתוך פורום אימון, כושר גופני ותזונה
הי ירון! אני מתחילה מחר לעבוד בחדר כושר כמאמנת. עברתי קורס בוינגייט, אך אני מרגישה שאומנם ידע תאורטי יש לי, אך מבחינה מעשית אין לי מספיק נסיון. האם יש לך טיפים או המלצות על איך לאמן בחדר כושר בצורה הטובה ביותר?
אני אומנם לא מאמן בחד כושר ומומחה כמוך לנושא, אך פשוט האמיני בעצמך, הפגיני ביטחון עצמי ולעולם לא בושה לומר "אני מוכנה לבדוק לך לעומק את הנושא", בכל מקרה אני מתאמן כבר מספר שנים רב בחדר כושר, ורוב רובם של המדריכים לא מבינים כלום, לכן אם את חושבת שיש לך ידע, האמיני בעצמך ולדעתי זה מספיק. בהצלחה שי
תלמדי ממדריכים בעלי נסיון , תרחיבי את ידיעותיך ע"י קריאה, תבחני את עצמך אם יש לך תשובות מניחות את הדעת לשאלות רווחות. תפנימי את העובדה שחלק מהחומר שלמדת אינו רלוונטי יותר. תעדיפי ללמוד ממדריכים עם שרירים = סימן שהם ניסו את התאוריות על עצמם. סגלי לעצמך את היכולת להקשיב. אם יש לך שאלות ספציפיות את יכולה להפנות אותן אלי - אבל אל תכתבי לי אף פעם "בוינגייט אמרו לי" (אני נוטה לאבד סבלנות להתבטאויות כאלה). בהצלחה.