שרירי חזה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/07/2001 | 22:24 | מאת: טלי

לרופא הנכבד שלום! התחלתי לאחרונה לעבוד על שרירי החזה בעזרת המכשירים המתאימים בחדר הכושר ושאלתי היא האם הם יוכלו לייצב את החזה שיראה יותר מוצק, או שזה סתם בזבוז כוחות ורק ניתוח יכול לעזור במקרה כזה. מה בעצם תורמת העבודה על שרירי החזה וכיצד זה יראה כלפי חוץ? בתודה!

10/07/2001 | 18:50 | מאת: אדי מלמד

טלי, שרירי החזה אצל נשים ברובם הינה רקמות שומן המוחזקות ע"י שרירי החזה, כאשר תעבדי על שרירי החזה , הוא יתייצב עם הזמן ולגבי מוצקות אינני יודע כי המדובר בגודל החזה - אם החזה גדול השרירים לא יוכלו להחזיק ויווצר מראה נפול קמעה. מצויין להתעמל גם על שרירי הגב וכך למתוח את הכתפיים לאחור ולהקניית מראה מוצק. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה