מעט עצות מקצועיות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/07/2001 | 23:42 | מאת: ליהי

שלום אני בת 40 ומתעמלת 3 פעמים בשבוע בחדר כושר. גובהי 168 ס"מ ומשקלי 58 ק"ג. עבודה אירובית אורכת כ 50 דקות כל אימון. מהירות ההליכה/ריצה משתנה בזמן האימון: הליכה במהירות 7 וריצה במהירות 9. האם הקצב הוא טוב? לאחר מכן אני עובדת על מכשירים עוד כ30-40 דקות. האם זה דבר נכון לעשות? למרות הכל, נותרה לי בטן קטנה. מה לעשות? כיצד להפיק את המירב מהאמון בחדר כושר? להתראות ליהי

10/07/2001 | 18:55 | מאת: אדי מלמד

ליהי , עפ"י מה שאת מציינת אין לי מה להוסיף בנושא חדר כושר, בנושא תזונה יש להימנע ממצורים המכילים עמילן - קמח ומלח. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה